Studii: Asistență socială

Experiență de voluntariat: „Am făcut voluntariat anterior în Ek Balam, în Mexic, într-o mică comunitate mayașă și în Cusco, în Peru, într-o școală non-formală pentru copii din familii cu venituri mici.”

Voluntariat la ONG-ul Centrul de Caritate pentru Refugiați (CCR): „Criza actuală a refugiaților și modul în care țările din Uniunea Europeană se confruntă cu problema sunt într-adevăr frustrante și mă fac să mă simt neputincioasă. Este trist să ne gândim că în Spania nu cu mult timp în urmă o mulțime de oameni au trebuit să fugă din cauza războiului civil și a dictaturii și acum nu mai ajutăm oamenii în aceeași situație. Acest voluntariat european din CCR mi-a oferit ocazia să știu din prima sursă cum se tratează această problemă într-o mică țară din Europa de Est, care la început ar putea fi o țară de trecere, dar pentru unele familii a devenit o destinație sigură. Cred că cunoașterea poveștilor refugiaților care trăiesc în Moldova și lucrul cu ei va fi o experiență de neprețuit.

CCR îi ajută pe refugiați să înceapă o nouă viață în Moldova, le facilitează integrarea în țară și le oferă un loc sigur unde pot întâlni oameni în aceeași situație cu care să împărtășească povești și îndoieli, dar și să întâlnească o echipă de lucrători, să-și susțină drepturile și sunt gata să-i ajute să facă față oricăror probleme care pot apărea.”