Unim Culturi Prin Sport

😊Suntem încântați să împărtășim rezultatele incredibile ale “Proiectului cu privire la integrarea copiilor refugiați din Ucraina prin activități distractive/sportive în societatea polietnică și multiconfesională din Republica Moldova”, în cadrul programului Community Support Initiative!
🏊🏼‍♂️Pe 30 august, 70 de copii din diverse grupuri sociale au participat la competiții de înot palpitante, creând prieteni noi.
⛹🏻⚽️Bucuria a continuat pe 31 august, când 170 de copii s-au distrat participând la competiții amuzante la Stadionul Dinamo din Chișinău.
👏Această inițiativă se potrivește perfect cu obiectivul nostru de a integra copiii refugiați prin activități recreative și sportive, indiferent de originea lor.
🤝Mulțumim Administratorului Clubului Sportiv Central “Dinamo” domnului Radu Seremet și echipei sale pentru gazdă și organizare a evenimentului, și Directorului Centrului de Caritate pentru Refugiați domnului Djavid Paknehad și echipei CCR pentru implementare.
❗️De asemenea, mulțumim oaspeților noștri speciali, domnului Vlad Cojuhari, Secretar de Stat al Ministerului Afacerilor Interne, domnului Mihail Vodă, Directorul Inspectoratul General pentru Migrație al Ministerului Afacerilor Interne, și doamnei Francesca Bonnelli, Reprezentanta UNHCR în Republica Moldova.
❤️Prezența lor a adăugat semnificație evenimentului, și suntem recunoscători pentru sprijinul lor, extinzând sincere mulțumiri UNHCR-Moldova pentru sprijinul lor constant.
🙏 Mulțumim tuturor pentru contribuția la acest succes. Împreună, construim o societate mai prietenoasă și mai bună. #ProiectIntegrare #UnitateComunitară #SprijinRefugiați
Previous Sprijin Comunitar: Ghiozdane pentru Copii